Om Danzon.dk

Jeg driver et lille hobby landbrug, hvor jeg har nogle skotske højlandskvæg til at gå og passe eng og jordarealer. Jeg har køer og én tyr, de hygger sig og det giver kalve.

Engang i mellem sender jeg en ko eller tyr til slagtning og jeg vil forsøge at afsætte kødet via denne hjemmeside.

Min nabo har Angus kvæg og mange af dem! Hvis der er interesse for det vil jeg også gerne sælge kød fra Angus kvæg på denne side.

Jeg har sidste efterår plantet 600 lærke træer, således at den Co2 de dyr der går og passer naturen, og bidrager til biodiversitet, ikke kan gøres til et problem.

I forhold til det kød jeg sælger for min nabo, vil jeg købe træer på klimatræ.dk således at disse kvæg også er Co2 neutrale.

Det kød jeg sælger slagtes hos den lokale slagter i Videbæk. Kødet hakkes, vakuumpakkes og fryses ned med det samme. Kødet har en holdbarhed på et år på frost ved minus 18 grader.

Jeg kan garantere at dyrene har haft det godt – de går med deres kalve indtil en ny kalv kommer til og tager pladsen. Smag og behag er jo forskellig, men jeg er ret sikker på, at det kan smages, at det er kød fra dyr der har haft det godt, mens det har passet naturen.

Jeg har planer om at lægge flere forskellige lokale kvalitets fødevarer på denne side, men nu starter jeg med kvalitets oksekød.

Håber at der er mange der vil sætte pris på at få det bedste til en meget fornuftig pris.